İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Hacı Bektaş Veli Anadolu Lisesi

Techno Psycho Effect

Haz

eTwinning projesi olan Techno Psycho Effect projesiyle öğrencilerimiz tüm çalışmalarını tamamladılar. eğlenerek öğrenme serüveninde teknolojiyle ilgili bilinçlenip yeni teknolojik beceriler kazandılar. Birçok ülkeden arkadaşlar edindiler. yeni projelere katılmak için şimdiden heyecanlanlılar. Proje kapsamında temsili sertifikalarını aldılar.

Haz

Okulumuz öğrencileri; Danışmanları Merve Kavaz eşliğinde yürüttükleri eTwinning projesi Techno Psycho Effect projesi kapsamında uluslarası takımlarla ortak ürünler çıkardılar. Hikaye oluşturma, dergi, video, sunum çalışmaları gerçekleştirdiler. Web2 araçları kullanarak oluşturdukları bu ortak ürünler öürencilerimizin: Teknoloji, yabancı dil ve sosyal gelişimlerini olumlu etkiledi.

Mrt

eTwinning platformunda yer alan TechnoPsycho Effect adlı projeye okul öğretmenimin Merve Kavaz önderliğinde katıldık. Projede uluslararsı olup, 17 ortaktan oluşmaktadır. Projeye 150 öğrenci eşlik etmektedir.